Osmancık Bisiklet Kulübü Başkanı Ramazan Çalışkan birçok turisti ağırlamaya devam ediyor.
Fransa’dan Tayland’a, İsviçre’den Hindistan’a, İspanya’dan Çin’e, Dubai’den Trabzon’a, Rusya’dan İspanya’ya ve İran’dan Fransa’ya giden turistleri Osmancık’ta ağırlayarak ev sahipliği yaptı.
Bisiklet Kulübü Başkanı Ramazan Çalışkan bu yıl Temmuz ayında 12 yabancı turisti misafir ederek turistik ve doğal ortamları tanıtarak şehir turu düzenledi.


“OSMANCIK’TA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ VE BİSİKLET TURU”
Sosyal sorumluluk projelerinde sıklıkla adından bahsettiren Osmancık Bisiklet Kulübü Başkanı Ramazan Çalışkan, Osmancık’ta bisiklet kullanımını fark edilir boyuta taşıdı. Vatandaşların bisiklet kullanımını önemsemesi ile artan ilgiden dolayı ilçede bisiklet satışlarında artış oldu.


“HER EVDEN BİR OKUNMUŞ KİTAP”
Bunlarla da kalmayıp sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yeni öğretim yılında 3 tane köy okuluna kuracakları kütüphane için her evden bir okunmuş kitap toplama kampanyası başlatıldı. Daha çok erişim sağlanabilmesi açısından her çeşit sosyal medya aracılığı, radyo ve gazete duyuruları ile birçok kesime ulaşım sağlayabilmek için çağrıda bulunan Çalışkan, “Her geçen gün çalışmalarımızı hızla ilerletmekteyiz” dedi.