Gündem

Tokatlı besici isyan etti... İBB Başkanı İmamoğlu'na seslendi

Kurban Bayramı'nın 3. gününde İstanbul'daki kurban satış ve kesim alanlarının çadırları sökülürken, bazı besiciler hayvanlarını satamadığını ve zor durumda kaldı. Hayvanları geri götürmek yerine düşük fiyattan satmayı tercih eden besiciler, bu durumun üzüntü kaynağı olduğunu belirti. Tokat’tan İstanbul’a kurban satışı için giden besici Yaşar Karakaş, “Çok fazla sıkıntı çekiyoruz bu hayvanları satarken. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’na sesleniyorum burada yatacak yerimiz bile yoktu" dedi.

Abone Ol

Kurban Bayramı’nın 3. gününde besiciler memleketlerine dönmeye başladı. İstanbul’daki kurban kesim ve satış alanlarındaki çadırlar sökülürken, düşük fiyattan kurbanlık almak isteyen vatandaşların pazara geldikleri görüldü. 

İstanbul Sultangazi’de kurulan kurban satış...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }