Bu sene 8-12 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen “18. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri adı ile bilinen "Konya Tarım 2022 Fuarına" Osmancık Ziraat Odası ve ilçedeki çiftçiler katılım sağlarken, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, belediyeye ait otobüs ile kendilerini fuara yolcu etti.

Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, "20 ülkeden 461 firmanın katıldığı, ülkenin en büyük tarım fuarı olan 18. Konya Tarım Fuarı’nı yerinde görmek heyecan verici. Tarımı sürdürülebilir kılmak ve üretimi arttırmak için üreticilerimize verilen tüm destekleri; yenilikleri, teknolojiyi, bilgiyi ve gelişmeleri takip etmeyi her daim önemsiyoruz.

Üreticimizin değişen ve gelişen tarım teknolojileri, bilgi ve yeniliklerle buluşması adına fuarlara ulaşım için bu yılda Osmancık Ziraat Odası olarak üzerimize düşen görevi yapmış bulunmaktayız. Katılım sağlayan çiftçilerimize ve Fuarda emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ederiz" dedi.

'HEMŞERİMİZ AHMET ÖZOĞLU'YU ZİYARET ETTİK'

Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, mahalle muhtarları, köy muhtarları ve çiftçiler, Konya Tarım Fuarı'nda Ahmet Özoğlu'yu ziyaret ettiler. Ziraat Odası Başkanı Şahiner, 'Hemşehrimiz Ahmet Özoğlu'yu ziyaret ettik. Kendilerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

​​​​​​​