Türkiye Atletizm Federasyonu’nun takvimindeki U18 ve U16 Yürüyüş Ligi mücadelesi Adıyaman’da noktalandı. 5 kilometrelik U18 kızlar kategorisinde yarışı 3 madalya 1 kupa alarak takım üçüncülüğünü Osmancık Belediye Spor Kulübü elde etti.

Yürüyüşte U18 ve U16 yaş gruplarında birlikte gerçekleşen Spor Toto Yürüyüş Ligi mücadelesi, Adıyaman’da tamamlandı. 100 sporcunun katıldığı mücadeleler sonunda iki kademeli ligi zirvede bitiren ekipler belirlendi.

Yürüyüşte U18 ve U16 yaş gruplarında Osmancık’tan 7 sporcu katıldı. U16 yaş grubunda Özge Küçüker, Sude Şahin, Rumeysa Gökel, Gizem Dikici, U18 yaş grubunda ise Aslı Sağlam, Selin Seçkin, Selda Bodur yarıştı.

Mücadele sonunda 5 kilometrelik U18 kızlar kategorisinde yarışı 3 madalya 1 kupa alarak takım üçüncülüğünü Osmancık Belediye Spor Kulübü elde etti.

"ADIYAMAN’A İZİMİZİ BIRAKTIK"

Takım ve bireysel olarak elde ettikleri başarılı sonuçları, yaptıkları antrenmanlarla sürdürdüklerini belirten Osmancık Belediyespor Atletizm Kulübü Antrenörü Zehra Suran, Adıyaman’da gerçekleşen U18 Yürüyüş Ligi mücadelesi’ne katılan ve yarışlarda üçüncü olan Osmancık Belediye Spor Kulübü sporcularını tebrik ederek, “Adıyaman’a izimizi bıraktık.

Verdikleri mücadeleden dolayı gurur kaynaklarımız olan kızlarımızı tebrik ediyor, desteklerini esirgemeyen Osmancık Belediyesine, Osmancık Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Eskiadam’a ve yönetim kurulu üyelerine sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.