1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Brezilya'da yapılacak İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek Badminton Milli Takımı Osmancık’ta kampa girdi.
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ündaveti üzerine ilçeye gelen Milli Takım, Antrenörler Ertan Özkan, Bircan Evrim Arslan ve Murat Altun gözetiminde hazırlıklarını Osmancık Spor Salonu'nda yapıyor.
 Olimpiyatlar için seçilen sporcular; Hale Nur Küçüksevgili, Furkan Büyükgöze, Doğukan Yılmaz ve Gizem Nur Uludağ, Olimpiyatta Türkiye’yi başarıyla temsil edebilmek için kampta yoğun bir antrenman süreci geçiriyor.
Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Başkan Yardımcıları Hüseyin Cebeci ve Kadir Eskiadam olimpiyatlara hazırlanan sporcuları ziyaret etti. Antrenmanları izleyen Gelgör, milli sporculara başarılar diledi.
Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli TakımAntrenörü Ertan Özkan, Osmancık’taki kampın ardından 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları için Brezilya’ya gideceklerini söyledi.
Osmancık Belediyesinin ev sahipliğinde hazırlıkları sürdürdüklerini kaydeden Özkan “Olimpiyatlara federasyonumuzdan 12 branşta katılıyoruz, bunlardan birisi Badminton. İki erkek, iki kız sporcuyla katılım sağlayacağız. En son kampımız Osmancık’ta. Burada gerçekten çok iyi ağırlanıyoruz. Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Barış hocamız çok destek oldular. Çok güzel, çok verimli bir kamp geçiriyoruz. Hedefimiz olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek.” dedi. Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı 10 gün boyunca kampa devam edecek.