Osmancık Belediye Sporu çalıştıran aynı zaman da futbolcu olarak da takım kaptanlığı yapan Turgay Doğan, BAL ilgine verilen arayı değerlendirmek, bilgi, görgü ve tecrübesini geliştirmek için 2. Lig takımlarından Kırşehir Belediye spor Teknik Direktörü Gürses Kılıç’ın yanında yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

1987 Çorum doğumlu olan Doğan futbol hayatında sırasıyla Çorum Kuşsaray Spor, Çorum Gençlerbirliği, Çorum Spor paf takımıyla Türkiye 2.liği, Antalya Finike Belediye Spor, Aydin Spor 1923, Bozdoğan Belediye Spor, İskilip Belediye Spor, Çarşamba Spor, Osmancık Spor, Osmancık Belediye Sporda futbol oynadı.

Bozdoğan Belediye Sporda BAL liginde oyuncu olarak oynarken aynı zamanda yardımcı hocalık yaptı. 2 yıl İskilip Gücü Sporda U19 takımında antrenörlük, Buca Sporda yaz okullarında antrenörlük ve son olarak Osmancık Belediye Sporda 3 yıldır antrenörlük yapıyor. Adnan Menderes Üniversitesinde Benden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü mezunu olan Doğan, futbolda oyuncu ve antrenörlüğün yanı sıra yüzme, tenis, badminton, ve fitness antrenörlükleri de yapıyor.