Ankara´da gerçekleştirilen Minikler Türkiye Şampiyonası´nda Osmancıklı güreşçi Ünal Enes Dölcü Türkiye ikincisi olarak ilçeye madalya ile döndü.

06-09 Ağustos 2018 tarihleri arası Ankara'da yapılan Küçük Minikler Türkiye Şampiyonası´nda Osmancık Belediye Spor Kulübü sporcularından 44 kiloda güreşen Ünal Enes Dölcü Türkiye ikincisi oldu.

Güreş antrenörü Abdullah Çakırer, Osmancıklı sporcunun aldığı başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Uzun yıllardan sonra kısıtlı imkanlara rağmen ilçemizden güreş branşında Türkiye şampiyonasında derece ile dönmenin gururu ve heyecanını yaşıyoruz. İlçemizde sporun gelişmesi için özellikle ferdi branşların desteklenmesine ihtiyaç vardır. Gerekli desteklerin verilmesi ile ilçemizde çalışması yapılan tüm ferdi branşlarda başarılar artarak devam edecektir. İlçemizde ata sporumuz güreşin gelişmesi için bizden desteklerini esirgemeyen ve her zaman sporcunun yanında yer alan Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya başta olmak üzere spor camiasının değerli antrenörleri Barış Boyar, Hakan Tak ve Burak Köse´ye vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.