Osmancık'ta spora gönül vermiş spor dostlarının bir araya geldiği açılış programı saygı duruşu, ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Kurban kesimi ve dua için Abdullah Derin Hoca efendinin yapmış olduğu açılış duasından sonra kurban kesildi.

Osmancık Belediye Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün, tesisin açılışına katılım sağlayan misafirlere teşekkür ederek, Osmancığın başarılı sporcularına hep birlikte maddi manevi destek vermelerinin gerektiğinin altını çizerek, sporcu gençleri daha da başarılı adımlarla ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Devamında, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve Çorum AK Parti Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya tarafından yapılan Osmancık Belediyespor Tesisleri açılış konuşmalarında Osmancığa ve sporculara hayırlı olsun dileklerinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür edildi. Protokol mensupları tarafından hep birlikte tesisin açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesildi ve tesis gezildi.

Osmancık Belediyespor Tesisleri açılışına; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Üyesi (BDDK) Ahmet Aksu, Çorum AK Parti Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Osmancık Belediye Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün, Osmancık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz, Önceki Dönem Osmancık Belediyespor Kulübü Başkanı Emrah Tüysüz, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam. siyasi parti başkan ve temsilcileri, Osmancık Belediyespor Kulübü yöneticileri, daire amir ve müdürleri, sporcu gençler ve vatandaşlar katıldı.