Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Badminton Takımı sporcularından Mehmet Can Töremiş Türkiye ikincisi oldu.

25-27 Kasım 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılan ve 400’ü aşkın sporcunun mücadele ettiği 11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Badminton takımı adına mücadele veren Osmancıklı sporcu Mehmet Can Töremiş, çift erkekler kategorisinde partneri, İzmir Bergama Belediyesi Spor Kulübünden Ali Devran Açıksu ile birlikte Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Badminton Takımı Antrenörü Barış Boyar, Mehmet Can Töremiş’in küçük yaşına rağmen göstermiş olduğu büyük mücadelenin kendilerine gelecek için güzel sinyaller verdiğini ifade etti.

Barış Boyar açıklamasında şöyle dedi:

“Mehmet Can Töremiş’in 9 yaşında olmasına rağmen sporculuk kariyerine ulusal şampiyonalarda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya sığdırması, Çorum’u ve Osmancık’ı en iyi şekilde temsil etmesi, hem şahsım, hem teknik ekibim hem de kulübümüz adına onur vericidir.

Bundan sonraki süreçte, kulübümüz adına tek hedefimiz, vatanını, milletini ve bayrağını seven, bu değerler uğruna mücadele eden olimpik sporcular yetiştirmektir.

İlimiz adına bu büyük başarıyı kazanan ve küçük yaşına rağmen verdiği mücadeleyle herkesin taktirini toplayan sporcumuz Mehmet Can Töremiş’i kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Ayrıca bizlere kol kanat gererek desteklerini esirgemeyen Çorum Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye, Başkan Yardımcımız Zeki Gül’e, Kulüp Başkanımız Nadir Solak ve yönetim kurulumuza, yıllardır desteğini hep yanımızda hissettiğimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eğer ve yürekten bize inanan, destek olan dostlarımıza, çok teşekkür ediyorum” dedi.