Osmancık Belediyespor Genel Kaptanı Gökhan Kent, geçtiğimiz Pazar günü şampiyonluğun belirlendiği Sungurlu maçının hakem hataları yüzünden kaybedildiğini ileri sürdü.

Gökhan Kent, Sungurlu Belediyespor - Osmancık Belediyespor maçını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi.

Osmancık Belediyespor olarak bundan sonra kimsenin kendilerinden hoşgörü beklememesi gerektiğini belirten Genel Kaptan Gökhan Kent, “İki Sungurlu maçında beş puanımız hakemler tarafından gasp edildi ve şampiyonluğu kaybettik. Sungurlu Belediyespor´u şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyoruz, bizim sitemimiz hakem camiasınadır” dedi.

Kent, Osmancık Belediyespor yönetimi olarak toplanıp yeni sezonun yol haritasını belirleyip aynı hedef doğrultusunda çalışmalara hemen başlayacaklarını belirtti.

Osmancık Belediyespor Genel Kaptanı Gökhan Kent, sezona şampiyonluk hedefi ile başlamadıklarını, Osmancıklı gençlere spor yaptırmak amacıyla girdikleri ancak gelinen noktada şampiyonluğa çok yaklaştıklarını belirterek, "Sungurlu Belediyespor ile oynadığımız iki maçta beş puanımız hakemler tarafından gasp edildi ve şampiyonluğu kaybettik” dedi.

Gökhan Kent, Osmancık Belediyespor antrenör ve sporcusu Turgay Doğan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında şu görüşlere yer verdi:

“Sezonun ilk final niteliğindeki Sungurlu´daki maçta çok bariz bir hakem hatası ile önde olduğumuz maçı kaybettik. Bu da rakibimiz ile üç puanlık farkın açılmasına neden oldu. Her zamanki gibi Osmancık´a yakışır davranışlar içinde bulunduk ve çalıştık. Pazar günü oynadığımız Sungurlu maçına iyi hazırlandık ancak bu maçta hakem tarafından iki puanımız çalındı ve şampiyonluğumuza engel olundu. Bu toplantının amacı Sungurlu Belediyespor´un şampiyonluğuna gölge düşürmek değil. Onları tebrik ediyor ve daha iyi yerlerde olmalarını diliyoruz. Ligden bir şampiyon çıkacaktı onlar bunu başardılar tebrik ediyoruz.

Sezon boyunca hakem hataları hep aleyhimize oldu. Sungurlu maçında da hakemler lehimize net penaltıları veremedi. Biz Osmancık´a yakışır davranışta bulunduk bundan sonra da devam edeceğiz ancak uysal bir koyun olmayacağız. Her zaman sporun güzelliklerinden baktık, spora hizmet için çıktığımız yolda kimse Osmancık Belediyespor´dan asla böyle bir hoşgörü beklemesin. Yaşadıklarımızı biz biliyoruz. İki kulübün de emeği vardı bir şampiyon çıkacaktı. Keşke daha sağlıklı olsaydı. İki Sungurlu maçında beş puanımız çalındı.

Osmancık Belediyespor bundan sonra uysal koyun olmayacak her platformda hakkını savunacaktır ve bu gücü vardır. Biz kulüp olarak bundan sonraki süreçte hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Sezonun son maçında İskilipspor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak ligi galibiyetle bitireceğiz. Bizi rakibin durumu hiç ilgilendirmiyor biz Sungurlu maçına çıktığımız gibi İskilip maçına da aynı ciddiyetle çıkacağız ve kazanarak sezonu kapatacağız.

Yönetimle oturarak yeni sezonun planlamasını yapıp Osmancık Belediyespor´u daha iyi yerlere getirmenin yollarını arayacağız. Bu çalışmaları yaparken de özellikle önem verdiğimiz tesisleşme. Kulüp binası ve kalıcı gelir tesislerinin inşaatına başlayacağız. Osmancık Belediyespor için bu yönetim her zaman en iyisini yapacak güçtedir onlara güvensinler ve destek versinler."