Çankırı’da düzenlenen Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi Final Grubu’nda oynadığı 3 maçı da kazarak 2. Lige yükselen Osmancık Belediyespor Kız Voleybol Takım Antrenörü Ümit Gökgöz, elde ettikleri bu tarihi başarının inancın eseri olduğunu söyledi.

Elde ettikleri bu başarının kesinlikte tesadüf olmadığını, arkasında büyük emek ve çalışma azminin bulunduğunu ifade eden Ümit Gökgöz, “kızlarımla ne kadar gurur duysam azdır. Çünkü onlar yaşları küçük yürekleri büyük sultanlar” ifadesini kullandı.

Osmancık Belediyespor olarak birinci şampiyonluğu voleybolda aldıklarını ve şimdi sıranın futbol takımının şampiyonluğunda olduğunu özellikle dile getiren Ümit Gökgöz açıklamasında şöyle dedi:

“İki senedir her turnuvaya katıldık. Kendimizden yaş olarak büyük takımlarla oynadık. Senede 50 maça çıktık. Haftada 7 gün tatil yapmadan çalıştık. 2. Lige çıkmak için bazı günler çift antrenman yaptık. Hepsi ilçemizin tekrar profesyonel bir takım sahibi olması içindi.

Bölgesel Lig Grup ve Play Off maçlarında rakiplerimiz transferliydi. Yaşça çok büyüktü ve paralı takımlardı.

Biz 7. 8. Ve 9. sınıf ağırlıklı tamamı Osmancıklı yaşları küçük yürekleri kocaman kızlarımızla tüm bu zorlukları aşıp şampiyon olmayı kafamıza koymuştuk.

Bu kocaman yürekli sultanlar, final maçında yine kendinden büyük rakibi karşısında 2-0 geriye düşmesine ( 27-25 , 25-23 ) rağmen yüreklerini ortaya koydular.

Öylesine mücadele ettiler ki her bir sayı için resmen kendilerini parçaladılar, savaştılar.

Çok çalışmanın karşılığı olarak bu sezon birçok kez tekrarladığımız 2-0 geriden 3-2 kazanma geleneğini sürdürdüler.

Kızlarımla ne kadar gurur duysam az. Çünkü dediğim gibi onlar yaşları küçük yürekleri büyük sultanlar...

Yönetim kurulumuza da değinmeden geçemeyeceğim. Başta Başkanımız ve yönetim kurulumuz takıma ne lazımsa fazlası ile temin ettiler.

Sporcularımıza her türlü desteği fazlasıyla sağladılar.

Play Off grubu süresince takımı hiç yalnız bırakmadılar. Özellikle final maçında kulübümüzün futbol maçı olmasına rağmen sabah Çankırı’ya gelip 1 saatte olsa kızlara destek ve moral vermeye gelen Gürsel Güney abim ve Gökhan Kent kardeşime, grup süresince takımın yanından ayrılmayan Kadir Delibaş, Müjdat Öztürk' e , her maçımızda yanımızda olan sporcu velimiz Yurdagül Yılmaz’a ve tabiki Ertan Derindere abime kızlarım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Osmancık’a geldiğimizde bize büyük destek veren sporcularımıza muhteşem bir sürpriz yapan taraftarlarımıza da çok teşekkür ederiz.

Biz çalışmaya daha büyük başarıları ilçemize yaşatmaya devam edeceğiz.

Birinci şampiyonluğu voleybolda aldık , sıra futbol takımımızın şampiyonluğunda....”