Osmancık Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Ümit Gökgöz ve sporcuları 2018-2019 sezonu için profesyonelliğe geçiş imzalarını attı.

Belediye Meclis Salonu´nda Kulüp Başkanı Kadir Eskiadam ve yönetim kurulu üyeleri Gürsel Güney, Kadir Delibaş, Ertan Kızılkaya ile Gökhan Kent´in hazır bulunduğu imza töreninde 6 sporcu yeni sezon için imzalarını attılar.

Genel Kaptan Gökhan Kent, imza töreni öncesi yaptığı açıklamada tamamı Osmancıklı sporculardan kurulu kadro ile geçen yıl bölgesel amatör ligi hem Çorum hem de Çankırı grubunu namağlup bitirerek 2 lige yükseldiklerini bu yılda yeni sezon öncesi federasyona katılım evraklarını ve katılım bedelini gönderdiklerini belirterek, bu yıl hedeflerinin ligde kalıcı olmak ve birkaç yıl içerisinde alt yapıdan gelen sporcularla şampiyonluk kovalayan kadroyu oluşturmak istediklerini dile getirerek Osmancık´ta çok iyi bir voleybol alt yapısı olduğunu ve bu yıl Çorum da düzenlenecek tüm yaş kategorilerinde de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmanın ardından ilk imzayı Takım Antrenörü Ümit Gökgöz attı. Gökgöz´ün ardından takım kaptanı Nurseda Boydağ, Merve Uyar, Sevgi Özden, Bengisu Yılmaz, Nisa Durukan ve Neriman Şahin´de imzalarını atarak profesyonelliğe geçiş yaptılar.

Kulüp Başkanı Kadir Eskiadam Gökgöz ve sporcularını tebrik ederek yeni sezonda başarılarını artarak devam etmesini dilediklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Takım Antrenörü Ümit Gökgöz ise kendilerine tüm imkanları sağlayan başta kulüp başkanı Kadir Eskiadam olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yeni sezon çalışmalarına şimdiden start verdiklerini çok genç olan bu kadro ile ligde iyi çalışarak ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirdi.