Osmancık Koyunbaba İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Kaan Erzurumluoğlu, kazanım tespit sınavında Çorum birincisi olması nedeniyle Kaymakam Hakan Alkan’ı ziyaret etti.

Özel bir sınav merkezinin ilkokul 2. sınıf öğrencileri arasında Türkiye genelinde yaptığı kazanım tespit sınavında Osmancık Koyunbaba İlkokulu 2-C sınıfı öğrencisi, Güneydoğu Gazisi Fazlı Erzurumluoğlu'nun oğlu Kaan Erzurumluoğlu sınav sıralamasında 492.727 puan alarak Çorum İl ve Osmancık İlçe birincisi olurken Türkiye sıralamasında ise 14. olmanın başarısını öğretmenleri ile birlikte Kaymakam Hakan Alkan ile paylaştı.

Başarılı öğrenci Kaan Erzurumluoğlu, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan’ı, Osmancık Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Koyunbaba İlkokul Müdürü Mehmet Çıplak ve Sınıf Öğretmeni Dursun Eski ile birlikte makamında ziyaret etti.

Kaymakam Alkan, konuklarıyla bir süre sohbet ederek, başarının bir ekip işi olduğunu dile getirdi. Eğitim ve öğretimde öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Kaymakam Alkan, başarılı öğrenci Kaan Erzurumluoğlu’nu tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Minik öğrenci Kaan Erzurumluoğlu, bu başarısını Koyunbaba İlkokulundaki sınıf öğretmeni Dursun Eski'ye borçlu olduğunu dile getirerek, Okul Müdürü Mehmet Çıplak’a ve sınıf öğretmeni Dursun Eski'ye teşekkür etti. (Selma Çetindere)