Osmancık Belediyespor, mücadele ettiği birinci amatör kümede hafta sonu şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkıyor.

Osmancık Belediyespor yöneticileri, Osmancık halkına "takıma sahip çıkın" çağrısında bulundu.

Osmancık Belediyespor, sezon başında yeni bir yapılanma içerisine girerek altyapı kulüp ve tesisleşme adına oldukça başarılı çalışmalar yaptı.

Mütevazi bir kadro ile sezona başlayan Osmancık Belediyespor'da bu sezon şampiyonluk hedefi ikinci plandaydı. Daha önce BAL ligi tecrübesi yaşamış ve tüm sıkıntıları bilen bir yönetim geçmişte BAL liginde yaşanan sıkıntıların tümüne vakıf olduğu için bu sıkıntıları bir kez daha yaşamamak için öncelikli hedefin altyapı, kulüp ve tesisleşme olduğunu her zaman dile getirdiler.

Yine geçtiğimiz günlerde Osmancık Belediyesporlu bir yönetici TV 19´da katıldığı Futbol Artı programında da geçmişte BAL liginde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek bu sıkıntıları bir daha yaşamamak adına çalışmalar yaptıklarını açıklamıştı.

Şartlar Osmancık Belediyespor'u şampiyonluk potasına soktu.

Osmancık Belediyesi bünyesinde yeni bir yapılanma içine giren takımda yönetim, kulüp, oyuncular ve Osmancık halkının desteğiyle takım şuan çok iyi bir yere geldi. Mütevazi bir kadro ile sezona başlayan Osmancık Belediyesporlu oyuncular, çıktıkları her maçta büyük bir özveri ve gösterdikleri performansla oynadıkları 14 maçta sadece 2 mağlubiyet alarak şuan 47 golle ligin en fazla gol atan takımı olması vesilesi ile maç başına 3,35´lük gol ortalamasıyla bu başarının en büyük mimarları oldular.

ligi tecrübesi yaşamış oyuncular, Osmancık dışında futbol hayatını sürdüren Osmancıklı oyuncuların da takıma dönmesi, yine devre arasında yapılan önemli takviyelerle yeni oluşan yönetimin eski oyunculardan ve futbolun içinden gelen isimlerden oluşması da takımın şuan geldiği noktada en büyük avantajı oldu. Bu avantajı taçlandırmak adına şampiyonluğa sadece bir maç kaldı.

Bu noktada Osmancık Belediyespor Kulübü yönetimi Osmancık halkına çağrıda bulunarak hafta sonu oynanacak olan maçta şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda olan Sungurlu Belediyespor maçında tribünleri doldurarak takıma destek olmaya davet ettiler.

Osmancık´ın spor sever halkının desteği ile kendi sahasında oynanacak maçta oyunculara ve takıma güvenen yönetim, taraftarın desteğiyle müsabakadan istedikleri sonucu alacaklarını belirttiler.

Belediyesporlu yöneticiler ayrıca Osmancık Belediyesporun bölgesel bir ligde yeniden oynamasının Osmancık´ın tanıtımı açısından oldukça önem taşıdığını belirterek, komşu il ve ilçe takımlarının yer aldığı grupta BAL liginde oynanan maçlarda Osmancık´ın tanıtımı açısından olduğu gibi Osmancık esnafına da büyük katkısı olacağını dile getirdiler.

Bu arada hafta sonu şampiyonluk yolunda çok önemli olan Sungurlu Belediyespor ile oynanacak olan müsabakanın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.