1.Amatör Kümedeki temsilcimiz Osmancık Belediyespor, ligin 5. Haftasında kendi sahasında konuk ettiği Özel İdare Gençlikspor’u 2-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

İlk dört hafta sonunda ligde Sungurlu ile beraber aynı puana sahip olarak zirvede yer alan Osmancık Belediyespor, Özel İdare Gençlikspor karşısına da mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

CEP HERKÜLÜ İÇİN SAYGI DURUŞU

Müsabaka öncesinde Cumartesi günü hayatını kaybeden ve ‘Cep Herkürü’ olarak bilinen dünya ve olimpiyat şampiyonu Milli Halterci Naim Süleymanoğlu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Karşılaşmada tribünleri ve saha çevresini tamamen dolduran Osmancık Belediyespor’un ateşli taraftarı 90 dakika boyunca taraftarlarını destekleyerek, alınan önemli galibiyette pay sahibi oldular.

İlk düdükle birlikte oyunun kontrolünü eline alan Osmancık Belediyespor ilk 45 dakikada tek kale oynadı. Rakibine pozisyon şansı dahi tanımayan Belediyespor ilk devreyi Eren’in 8. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı.

Özel İdare, ikinci yarıda, ilk yarıya oranla biraz daha kontrollü oynayarak beraberlik için bastırmaya başladı.

Osmancık Belediyespor savunması Özel İdarenin bu ataklarını durdurmayı başararak gol izni vermedi.

Savunmada oldukça başarılı olan Osmancık Belediyespor, ikinci gol içinde ataklarını sıklaştırarak oyunun kontrolünü tekrar eline geçirdi.

Osmancık Belediyespor’un aradığı ikinci gol 55. Dakikada Sefer’in ayağından geldi.

İkinci golle iyice rahatlayan Osmancık Belediyespor etkili paslarla top çevirerek oyunu soğutmaya çalıştı ve 90 dakikayı bu sonuçla bitirmeyi başardı. Müsabakada son dakikalar oynanırken sol kanattan yapılan bir ortada kaptan Turgay’ın kafa vuruşu ağlara gitti ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı.

Müsabaka Osmancık Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Osmancık Belediyespor, ligin 6. Haftasında Bayat deplasmanına gidecek.

SAHA: Osmancık Şehir Stadı

Osmancık Belediye Spor: Ertuğrul Kaydı, Mehmet, Ertuğrul Şen, Ersin, Sefer (Mehmet Özdemir), Furkan (Mahir), Mücahit, Oğuzhan, Eren, Yusuf, Turgay

İl Özel İdare Gençlik Spor: Alperen, Mahmut (Yavuz), Can, Enes, Ahmet, Ömer (Zeki), Yunus, Batuhan, Osman, Alper (Hakan), Mücahit

Goller: Eren ( 8. Dakika), Sefer (55. Dakika) Osmancık Belediyespor