Çorum’daki amatör spor kulüpleri Çorum İl Özel İdaresi’nin desteğiyle malzemelerine kavuştu.

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine toplam maliyeti 70 bin lira olan malzeme desteğinde bulunuldu.

Ayrıca Çorum Belediyesi de kulüplere toplamda 600 adet eşofman takımı dağıttı.

İl Özel İdaresi her yıl olduğu gibi yeni sezon öncesinde de amatör spor kulüplerine malzeme desteği verdi.

Amatör spor kulüplerinin malzemeleri Tevfik Kış Spor Salonu’nda düzenlenen törende dağıtıldı.

Törene, Çorum Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Tokgöz, Futbol İl Temsilcisi Osmancıklı Hemşerimiz Engin Ayan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Ahmet Aylar, İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Kahraman Ölçer, ASKF yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

ASKF Başkan Yardımcısı Ahmet Aylar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer yaptıkları konuşmada malzeme desteğinde bulunan İl Özel İdaresi’ne teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından 30 kulüpten 16’sına 20’şer adet tekmelik, tozluk ve krampon, 2’şer adet kaleci eldiveni, 10’ar adet futbol topu verildi.

Malzemelerini alan kulüpler şunlar: İl Özel İdaresi Gençlikspor, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, H.E. Kültürspor, Çorum İşitme Engelliler Spor Kulübü, Hitit İşitme Engelliler Spor Kulübü, İskilipgücü, İskilipspor, Bayat Belediye, Sungurlu Belediye, Osmancık Belediye, Alaca Belediye, Mimarsinan Gençlikspor, Gençlerbirliği, Mecitözüspor, Çimentospor, Eti Lisesi Gençlikspor ve Oğuzlar Belediyespor.