AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'a çağrıda bulunarak, “Derhal Çorum halkından özür dilesin” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda; “İYİ Parti Konya Milletvekiline çağrımdır. Derhal Çorum halkından özür dilesin. Millete söyleyecek sözü olmayan, tek bildiği kelam küfür olan Konya Milletvekilini, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da özür dilemeye davet etmelidir. Bu konuda gerekli hassasiyet gösterilmez ise biz Çorum Milletvekili olarak gerekli cevabı halkımız adına meclis kürsüsünden veririz” ifadesini kullandı.

Bilindiği üzere; İYİ Parti'den Konya Milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Çorumlulara alkış; nüfusu 528 bin olan ilde 11 icra dairesi var. Bu dairelerde tam tamına 399 bin icra dosyası bulunuyor. Sizin anlayacağınız ekonomi tıkırında gidiyor. Erdoğan'a rekor düzeyde oy gidiyor. Tam yüzde 64.5. Deveye diken meselesi, yazık bu ülkeye..." demişti.

Yokuş'un ifadesine Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya'dan da sert tepki geldi.