AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Toplum Yararına Program kapsamında Çorum’da 6 ay süreyle 1.000 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Toplum Yararına Program kapsamında Çorum'da istihdama ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ettiklerini söyleyen Uslu, “İŞKUR aracılığıyla kamu kurumları ve belediyelerde istihdam sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Çorum’a 1.000 kişilik istihdam için onayımızı aldık. Önümüzdeki günlerde müracaatlar İŞKUR İl Müdürlüğümüzce alınmaya başlanacak. Program kapsamında; İl ve İlçe Belediyelerimizde, Orman İşletme Şefliklerinde, İl Özel İdaremizde ve Çorum Müftülüğümüzde istihdam sağlanacaktır. Altı ay süreli 1.000 kişilik istihdam için Çorum ekonomimize yaklaşık 15 milyon TL’lik yeni kaynak aktarımı sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.

Son gelen 1.000 kişilik istihdam ile 2010 yılından bu güne kadar Toplum Yararına Program kapsamında Çorum’a 13 bin 389 kişinin üzerinde istihdam yapıldığını söyleyen Uslu, “Program kapsamında Çorum’a 126 Milyon811 Bin TL yeni kaynak aktarımı daha sağlamış oluyoruz. Hayırlı olsun” dedi.