AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, iktidar olarak hizmet sorumluluğunun farkında olduklarını, bunun yanı sıra milletin gönlünde yer edinmek için de çalıştıklarını ifade etti.

Katipler Konağı’nda düzenlenen Kasım ayı ilçe başkanları ve belediye başkanları toplantısında konuşan Mehmet Karadağ, Çorum’daki kongre süreci ile ilgili bilgiler verdi.

İlçe kongrelerini uyumlu bir şekilde tamamladıklarını, kadın ve gençlik kolları kongrelerinin ise devam ettiğini belirten Başkan Karadağ, 2019 yılında yapılacak hem yerel, hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimleri için çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Bu süreçte sadece hizmet değil, milletin gönlünde yer edinmeye de çalışacaklarını vurgulayan Başkan Karadağ, şunları söyledi:

‘UYUMLU BİR ŞEKİLDE İLÇE KONGRELERİMİZİ TAMAMLADIK’

“Şuanda Çorum il teşkilatı olarak ilçe kongrelerimizin tamamını bitirdik. Sorunsuz olarak Türkiye’de ilçe kongrelerini bitiren ilk il biziz. Bununla da teşkilat mensupla ne kadar övünsek azdır. Bu sadece benim başarım değildir. Bu uyumlu ve ahenkli bir çalışmanın sonucudur. Herkes üzerine düşen görevi yapmasa böyle bir başarıya imza atamazdık.

‘KADIN VE GENÇLİK KOLLARI KONGRELERİ DEVAM EDİYOR’

Aynı ahenkli çalışmayı kadın kolları ve gençlik kolları kongrelerimizle gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar kadın kolları kongrelerimizin 8 tanesini, gençlik kolları kongrelerimizin 9 tanesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

‘MİLLETİMİZİN TALEPLERİNE CEVAP VERİYORUZ’

Her geçen gün milletimize daha da iyi hizmet etmenin, daha da milletimizin gönlünde taht kurmanın gayreti içerisinde olacağız. Köylerimize gittiğimiz zaman artık ana gündem maddesi vatandaşımızın acil ihtiyaçları değil. Artık vatandaşlarımız konfora dayalı ihtiyaçlarını iletiyor. Milletimizin konforu arttıkça talepleri de değişiyor. Bu değişen taleplere de AK Parti iktidarı olarak cevap vermenin gayreti içerisindeyiz.

‘ÇALIŞMALAR HIZ KAZANACAK’

Teşkilatlarımız için 2019 yılı çok önemli olacak. Hakikaten 2019 seçimlerine şimdiden hazırlık yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte yenilenen teşkilatlarımızla birlikte esnaf ziyaretlerimiz, köy ziyaretlerimiz, STK ziyaretlerimiz yoğunluk kazanacaktır. Hem ilçe başkanlarımız yeni yönetimleriyle birlikte, hem de belediye başkanlarımız meclis üyeleriyle birlikte ziyaretler yapacaktır ve milletimizin taleplerine cevap vereceğiz.

Ayrıca teşkilat anlamında da yeni yönetimlerimizle birlikte birim başkanlıklarımızın koordinesinde yeni ekipler oluşturacağız, mahalle teşkilatlarımızı gözden geçiriyoruz. Onları da tamamladıktan sonra sandık kurullarımızı gözden geçiriyoruz. Bu birimlerimiz de aynı yönetim kurulu toplantıları gibi aynı şekilde bir araya gelecektir.

‘ÖNCELİĞİMİZ MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE YER EDİNMEK’

İki hususa çok önem veriyoruz. Birincisi milletimize hizmet etmek, ikincisi de milletimizle hemhal olmak, onların gönlünü kazanmaktır. Parti olarak sadece hizmeti yeterli görmüyoruz. Gönüllere de girmenin gayreti içerisindeyiz. Zira insanımız sadece hizmeti zaten yapılması gereken olarak görmektedir. Bizim için önemli olan milletimizin gönlünde yer edinmek. Sıkılmadık el bırakmamaktır. Bu anlamda da bütün parti bireylerimiz olarak bu görevleri yerine getiriyoruz.”