Divan başkanlığını Kemal Kurt’un yaptığı SP Osmancık İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Halil İbrahim İnoğlu yeniden seçildi.
Saadet Partisi 7. Olağan Kongresine Çorum 20. Dönem Refah Partisi Eski Milletvekili Zülfikar Gazi, Sadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cibik,  İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, Kargı SP ilçe Başkanı Mustafa Ayvalı,  Osmancık Eski Belediye Başkanı Hamza Karataş, İyi Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Kara ve SP üyeleri katıldı. 

İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu; “Kıymetli il başkanım Faruk Cidik bey, ilçe başkanlarım, ilçemizin kıymetli yöneticileri, delegelerimiz, basınımızın ve emniyetimizin kıymetli mensupları, nene hatun misali davanın siperlerinde her zaman en ön safta yer tutan hanım kardeşlerimiz ve davamızın motor gücü rahmetli hocamızın “bir milletin asıl gücü tankı topu değil imanlı ve inançlı gençleridir” diyerek tarif ettiği siz kıymetli gençler ve tabi ki kıymetli misafirlerimiz partimizin 7. Olağan ilçe kongremize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 

Saadet partisi olarak ilk gün ki heyecanımızı hiç kaybetmeden son günlerde yakaladığımız yükseliş trendiyle 1994 refah partisi döneminde milletimize yapmış olduğumuz efsane hizmetlerinde üstüne koyarak tekraren genel merkez politika kurullarımızda güncelliyor, iktidara talip olduğumuz iddiamızı yineliyoruz. İlçe yönetimi olarak bölen, ötekileştiren değil birleştirici ve kucaklayıcı bir siyaset anlayışı ile bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ziyaret edilmedik kişi, çalınmadık kapı ve alınmadık gönül bırakmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
Bu görev bizim için şu dünya denen handa verilmiş en onurlu payelerden biridir. Bu güne kadar birlikte çalıştığımız bütün yönetim kurulu üyesi kardeşlerime en kalbi duygularımla teşekkürü bir borç biliyorum. Geçtiğimiz dönemde bizleri hiç ir zaman yalnız bırakmadılar. Bu şerefli yüke hep birlikte omuz verdik. 

Bugün de yeni katılan kardeşlerimizle daha güçlendirilmiş ve gençleştirilmiş daha diri bir kadro ile öncelikle ilçemize daha sonra da memleketimize en hayırlı hizmetleri yapmak için çalışacağız inşallah. Bizim için anlamlı ve böylesine güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olan başta il başkanım olmak üzere siyasi parti temsilcilerine sivil toplum kuruluşlarımıza ve teşkilat mensubu kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin en büyük hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
Osmancık Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen 7. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidilirken, Sadet Partisi Osmancık İlçe Başkanı Seçilen Halil İbrahim İnoğlu başkanlığında yeni yönetim; Mustafa Temizkan, Naci Üçgül, Murat Bulduk, Fahri Şanver, Hamdi Bahadır, Bedir Sallan, Kadir Tarhan, Zuhal İnoğlu, Necla Temizkan, Abdurrahman Yanık’tan oluştu.