Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, yaptığı basın açıklamasında 31 Mart’a kadar görevinin başında olduğunu ve her hangi bir siyasi oluşumun içerisinde yer almayacağını belirterek “Partimin yanındayım” mesajı verdi.

Başkan Karataş, bir basın açıklaması yayınlayarak başka bir partiden aday olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Basın açıklamasında tekrar aday gösterilmediği için kırgın olmadığına ve partisinin yanında yer alacağına vurgu yapan Karataş şu ifadeleri kullandı:

“Son günlerde siyasi çevrelerde başka bir partiden aday olacağımız yönünde adımızın geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

Halkımızın doğru olarak bilgilendirilmesi ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik spekülasyonların önlenmesi amacıyla kamuoyuna bir açıklama yapılması zorunlu olmuştur.

Öncelikli halkımızın bilmesini isteriz ki; Osmancık Belediye Başkanı olarak görevimizin son gününe kadar zafiyete düşmeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğimizden hiç kimsesin kuşkusu olmasın.

Halkımızın ihtiyaç duyduğu belediyecilik hizmetleri görevimizin son gününe kadar aksamayacak, inşaatı süren yatırımlarımız devam ettirilecektir.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri şehrimize hizmet için bir bayrak yarışı olacaktır. Mensubu olduğum Ak Parti bu seçimde hizmet yarışına başka bir arkadaşımız ile katılma kararı almıştır. Partimizin almış olduğu karara saygılıyız. Aday gösterilmediğimiz için hiç kimseye karşı her hangi bir kırgınlığımız olmadığı gibi başka bir siyasi oluşumun içerisinde de yer almamız söz konusu değildir.

31 Mart’ta görevi devralacak arkadaşımızın hangi partiden olursa olsun hizmetleri kaldığı yerden devam ettireceğine inancımız tamdır.

Bu vesile ile şehrimize hizmet yolunda seçime katılan tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Değerli halkımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimle...”