İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Osmancık Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette yaklaşan yerel seçim hakkında açıklamalarda bulunan Özsaçmacı, 14 ilçe ve 2 belde olmak üzere Çorum’da bulunan 16 seçim bölgesinde iddialı olduklarını söyledi.

16 BÖLGEDE DE İDDİALIYIZ

Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ve hedeflerinin 14 ilçe ve 2 beldeyi İYİ Parti belediyeciliği ile buluşturmak olduğunu anlatan Özsaçmacı, “İlimizin 16 seçim bölgesinde de adayımızı göstereceğiz” dedi.

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURU SÜRESİ 15 ARALIK’TA BİTİYOR

Aday adaylığı başvuru süreci hakkında da bilgiler veren Özsaçmacı, “Belediye başkanlığı, İl Genel ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylık başvurularımız şuan itibariyle başlamıştır. Adaylık başvurularımız 15 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru sürecimiz bittiği andan itibaren ise genel merkezimizin takdirleri sonrasında adaylığa laik görülen partililerimizin açıklanması en kısa sürede yapılacaktır” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmancık Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ise 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde İYİ Parti İl Başkanlığı’na başarılar diledi.