Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, ülkemizde oynanan oyunları bozabilecek plan ve projelerinin olduğunu söyledi.

SP İlçe Başkanı İnoğlu, yaptığı açıklamada; iktidar partisinin ülkeyi uçurumun kenarına getirdiğini belirterek, ülkenin refah düzeyini yükseltmek ve aydınlık bir gelecek sağlamak için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini kaydetti.

Halil İbrahim İnoğlu'nun konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Ülke problemlerinin çözümü konusunda herkesin bir düşüncesi var, bizim de düşüncelerimiz var, bu düşüncemizi milletimize aktaracağız. Demokrasilerde insanın zihin yapısına müdahale etmemiz mümkün değil, bu millet neye layıksa ona layık biri gelir yönetir. Bizim bugün ülkemiz ve bölgemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı sağlam projelerimiz var. Milli görüş iktidarında çok büyük hizmetlerde bulunduk, bu hizmetleri yapan partilerimizin çoğu kapandı ancak şu anda Saadet Partisi milletimize hizmet etmek için mücadelesini veriyor. Biz siyaseti milletimize hizmet için yapıyoruz.

"HUZURUN İLACI KUCAKLAŞMAKTIR"

Biz Saadet Partisi olarak ehliyete önem veririz, biz işi yarına bırakmayız.

Türkiye'nin bir numaralı meselesi kutuplaşmadır. Farklı olabiliriz ama biz bunu zenginlik olarak görmeliyiz. Siyasete bunun zıddını yapıyorlar. Cumhur ittifakı diye bir ittifak kurmuşlar, kendileri dışındaki herkesi hain olarak görüyorlar. Bu eğer ileride iktidara gelirsem kimseye nefes aldırmam anlamına geliyor. Türkiye'de huzur istiyorsanız bunun ilacı kucaklaşmadır. Bunu da adaletle sağlarsınız.

"YOLSUZLUĞA MÜSAADE EDİLMEYECEK"

Bu seçimlere girerken iktidara bir nota vermek gerekiyor bu notayı millet verecek. İktidar da diyeceki 'millet bu gidişattan rahatsız.' Ülkeyi uçuruma getiren bu iktidarın ta kendisidir. Bizimle onların arasında çok fark var. Biz hakikati söylemekten vazgeçmeyeceğiz. Biz elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bizim belediye başkanımız yolsuzluğa müsaade etmeyecek. Yolsuzluk yapmayacak, işi ehline verecek. Biz hizmet için varız."