AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Osmancık ilçesini kendi ilçesi olarak kabul ettiğini belirterek, “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız liderliğinde nice hizmetler yapmaya, Ülkemizi kalkındırmaya sizlerle birlikte devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile birlikte Osmancık’ta muhtarlarla bir araya gelen Mehmet Karadağ, Türkiye’de esi günlerin geride kaldığını bildirdi.

AK Parti olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorum ve Osmancık’ta da birlik ve beraberlik içinde olup daha çok hizmetler yapmaya devam edeceklerini dile getiren Karadağ, “kanalizasyon, içme suyu, sulama suyu gibi köylerde yaptığımız çalışmalar %100 oranında tamamlandı. AK Parti gelinceye kadar hiçbir ilçemizde ve köylerimizde kanalizasyon gibi çalışmalar yapılmamıştı. Şükürler olsun iktidarımız tamamladı” dedi.

Siyasetçiler olarak milletin emrinde olduklarını kaydeden Karadağ, “Cumhurbaşkanımız bize şunu emrediyor. O nasıl milletinin hizmetkarı olduysa bizler de sizlerin hizmetkarı olacağız. Bu bir devlet millet kaynaşmasıdır. Siyasi içerikten ziyade iktidar partisinin milletvekili ve il başkanı ayağınıza gelip sorunlarınızı dinliyor” ifadesini kullandı.