İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Osmancıklılarla buluştu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Osmancık'ta İYİ Parti seçim bürosu önünde coşkulu ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanırken, partisinin Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan için destek istedi.

Koray Aydın; Osmancık Asya Tesisinde; İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan, İl Genel Meclis ve belediye meclis üyeleri adayları tarafından karşılandı.

Daha sonra Alışkan Tesisinde verilen yemek ile bir araya gelindi. Burada yenilen yemekten sonra konvoy eşliğinde Osmancık Ziraat Bankası önünden kalabalık katılım ile seçim bürosuna kadar halk ile iç içe yürüyerek alana geçildi.

Coşku içinde karşılanan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Osmancıklılarla selamlaştıktan sonra halk toplantısını başlattı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda partinin çalışmaları ve projeleri değerlendirilerek, yerel seçimlerde İYİ Parti'ye destek istendi.