Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum Milletvekili seçilen Av. Oğuzhan Kaya'ya hayırlı olsun ziyareti düzenledi.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çalışkan, Sultan Arslan, Yaşar Tezel ve Asım Çolak, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya'ya kutlama ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Oğuzhan Kaya, Cumhur İttifakının arkasında dimdik duran tüm Çorum halkına teşekkür ettiklerini belirtti.

Kaya; "İlimiz Çorum'un sanayisini, ticaretini ve sosya ekonomik kalkınmasını daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını, 2023 vizyonun artık hayal olmayıp gözle görülür bir hale geldiğini vurgulayan Kaya, "Yeni Türkiye eski Türkiye gibi olmayacak" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Delibaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi muhtarlarına tekrar teşekkür eden Milletvekili Kaya, "Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde, birlik ve beraberlik sergileyen ve seçim boyunca bizleri destekleyen partili ve partisiz, gerek partililerimiz gerekse, mahalle ve köylerimizden gelen köy muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde oy kullanmalarında öncülük ve rehberlik ettiler" ifadesini kullandı.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş da; "2006 yılında ilk defa ilçe başkanı olduğundan bu güne kadar sayın vekilimize desteklerimizi esirgemedik. Her zaman yanında olduk. Bundan sonra da yanında olacağız. Zaten kendileri de her zaman derneğimize desteklerini esirgemediler. Her zaman yanımızda oldular. Bu yere kadar kendileri azimle, gayretle yılmadan usanmadan çalışarak bir azim sonucu tırnakları ile kazıyarak, hak ederek milletin azmi ile geldiler. Tekrar kutluyorum" şeklinde konuştu.