MHP Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Selim Dölcü, halka eşit ve tarafsız hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

MHP Osmancık İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Selim Dölcü, Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu memleketin mayası olduğunu vurguladı.

Selim Dölcü, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok siyasi olarak konuşmak istemiyorum. Yerel seçimde siyaset olmaması lazım. Genel siyasetçilerimiz layıkıyla yapıyorlar. Biz de yerelde halkımızın hizmetlerini en güzel şekilde yapmak onları ve kendimizi anlamak için bu işe girdik. Ben bir belediye başkanı istiyorum. Oyumun namusuna sahip çıkacak, oyumu adaletli bir şekilde kullanarak komşuma zulmetmeyecek. Adaletsizlik yapmayacak, vicdansızlık yapmayacak, eşit muamele yapacak yüzünün akıyla hesap verecek ve oy verecek insan istiyorum. Bu memleketteki yöneticiler başkaları için çok büyük yanlışa giriyor. Uyarıyorsunuz kötü oluyorsunuz. Memursanız memuriyetiniz, esnafsanız ticaretiniz sıkıntıya giriyor. Herkesin kendi kabuğuna çekilmesi yetmiyor.

Artık müdahale zamanı geliyor. Milliyetçi Hareket Partisi kimilerine göre ön planda olan bir parti kimilerine göre belik çok ihtiyaç duyulmayan bir parti. Ama şu bilinsin ki Milliyetçi Hareket Partisi bu memleketin mayasıdır. Çin atasözünde olduğu gibi bir tane pirinç tanesi terazinin dengesini bozar. Belki benimde bir tane oyum bu ülkenin ekonomik darboğazdan kurtuluşuna vesile olacak. Yerelde bunu başlatmamız lazım. Bizler eşit şekilde hizmet etmeyi kendimize ilke edinerek bu yola çıktık. Hangi partiden olursa olsun Rabbim inşallah bu memlekete adaletli, dürüst ve hakkaniyete uygun hizmet etmeyi prensip eden bir Belediye Başkanı nasip eder. Oy verdikten sonra vatandaşın sorumluluğu bitmiyor. Herkes oy verdiği şahsa hesap soracak. Değişmezse yok olacağız. Bu ülkedeki durumu biliyoruz. Herkes kamu kurumlarında hırsızlıklardan, adam kayırmalardan ve yanlışlıklardan bahsediyor. Biz Allah’a ve ahirete inanarak hesabını soracağız.

Kim olursak olalım bizler sadece hizmet etmek için varız. Bize tebliğ edilirse layıkı ile görev yaparız. Bize değil de diğer arkadaşlarımıza tebliğ edilirse ve bu görev verilirse onun elinden tutar desteğimizi verir, duasını yaparız. Ama bir şartla olacak. Aday olan arkadaşımız haksızlıkla, zulümle yönetmeyeceğine dair söz verecek. Kazanırız veya kazanamayız ama en azından seçtiğimiz Biz ülkemiz için canımızı bile feda ediyorsak bundan sonra seçtiğimiz insanın arkasında duracağız yanlışın da hesabını soracağız ve denetimini mutlaka yapacağız. İnşallah rabbim en iyimizi milletimize layık olanı seçtirir. Önemli olan hedefe kiminle değil nasıl gideceğimizdir.”