Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Mecitözü ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Mecitözü’nde de sevgiyle karşılanan Kaya, gönüller fetheden bir milletvekili olacağını söyledi.

Mecitözü İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Kaya, daha sonra ilçe pazarında ve çarşı merkezinde esnaf ziyareti yaptı.

Kaya, Mecitözü esnafı ile yakından ilgilendi. Milletvekili olduğunda ise ilçenin tüm sorunlarıyla ilgilenme sözü verdi.

Kaya seçim öncesinde tüm vatandaşların gönlünü kazanmak için çalıştıklarını belirterek “Çorum’un tüm ilçelerini, tüm köylerini ayrı ayrı dolaşacağız. Her vatandaşımızla yakından ilgileneceğiz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Önce gönülleri fetheden olacağız. Mecitözülü kardeşlerimizin her derdini kendi derdimiz bileceğiz, bize gelen her taleple yakından ilgileneceğiz.” dedi.

ÇORUM ŞAHLANACAK

Çorum’un tüm ilçelerine aynı şekilde değer verdiklerini kaydeden Kaya, “Bizim için Osmancık da aynı Mecitözü de aynı. Sungurlu da aynı, Alaca’da aynı. Bizim tek hedefimiz var Çorum’un ilçeleriyle birlikte kalkınması. 24 Haziran’dan sonra Mecitözü de şahlanacak Çorum da şahlanacak” diye konuştu.

Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar ile birlikte ilçede faaliyet gösteren Ziraat Odası ile sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti.

Muhtarları da ziyaret eden Kaya, ayrıca bir daha Mecitözü ziyaretinde köylere de ziyarette bulunacağını belirtti.

EL SANATLARI MECİTÖZÜNE HAYAT KATIYOR

Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Halk Eğitim Merkezine bağlı taş işleme atölyesinde el sanatları ile uğraşan vatandaşlarla sohbet eden Kaya, çalışmaları takdir ettiğini belirterek el sanatlarının Mecitözü’ne hayat kattığını ifade etti.

SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Partililerle birlikte ilçe oto sanayisini de ziyaret eden Kaya, sanayi esnafının taleplerini dinledi.

Kendisine yakından ilgi gösteren Mecitözü esnafına teşekkür eden Kaya, “Bizim için Çorum’un tüm ilçeleri aynı. Biz Mecitözü için de çok çalışacağız. Milletvekili olduğumda da sık sık geleceğim ilçelerden birisidir. Cumhurbaşkanımızın talimatı var. Üç gün Ankara’da olursak, dört gün Çorum’da olacağız. Hep birlikte Mecitözü’nü kalkındıracağız” dedi.

Kaya, ilçede inşaatı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.