AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti.

Tekmen Bölgesel Kalkınma, Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (TEKMEN-DER) tarafından düzenlenen Geleneksel Çaldağ Yayla etkinliklerine katılmak için Osmancık İlçesi’ne gelen Milletvekili Ceritoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerden önce Osmancık İlçesini gezen Ceritoğlu, esnafla sohbet edip, onların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyerek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Milletvekili Ceritoğlu’na, programlarda Özelleştirme Kurumu Daire Başkanı Ahmet Aksu, Osmancık AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. Belediye Başkanına yaptığı ziyarette Osmancık esnafının isteklerinin ele alındığını ifade eden Ceritoğlu, Başkan Karataş’tan Koyunbaba köprüsünün yenileme çalışmaları ve pazar yeri sorunu hakkında bilgi aldığını belirtti. Osmancık halkının refahı ve huzuru için her türlü desteğin verileceğini kaydeden Ceritoğlu, İlçenin her türlü sorununun görüşüldüğünü ifade ederek, çözüm noktasında gereğinin yapılacağını söyledi.