AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ile birlikte Osmancık’ta muhtarlarla bir araya gelerek muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Gemici Tabiat Parkında düzenlenen kahvaltılı toplantıya Osmancık Kaymakamı Azmi Yeşil, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ile birlikte 62 köy muhtarı katıldı.

Toplantıda muhtarlar köy ve mahallelerinde yaşadıkları sorun ve talepleri Milletvekili Ceritoğlu Kurt’a doğrudan iletme fırsatı bulurken, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Milletvekili Ceritoğlu Kurt, toplantıda yaptığı konuşmada köy ve mahallelerin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek ve muhtarları ile istişare ederek, hızlı hizmet akışını gerçekleştirmek için bu tür toplantıları tüm ilçelerde düzenleyeceklerini söyledi.

Muhtarların tek tek taleplerini dinleyen Ceritoğlu Kurt, not alarak ilgili birimlere telefonla gerekli talimatları verdi.

İl Özel İdaresi ve DSİ’den de yetkililerinin katıldığı toplantıda köylerin içme suyu ve yol sorunları da ele alındı.

Muhtarların taleplerine göre yetkililere talimat veren Milletvekili Ceritoğlu Kurt sorunların en kısa sürede çözülmesi için takipçisi olacağını ifade etti.

62 köy ve mahalle muhtarının katıldığı toplantıda bazı köylerin içme suyu ve yol sorunu olduğu belirtilirken, DSİ ve İl Özel İdaresi yetkilileri çalışmaların devam ettiğini, çalışma olmayan yerlerde bayrama kadar çalışmaların başlayacağını ve mağduriyetlerin giderileceğini ifade ettiler.