Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Osmancık ilçesinde semt pazarını ziyaret etti.

Pazar ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Kaya, 24 Haziran seçimleri için Cumhurbaşkanı Adayı recep Tayyip Erdoğan’a ve partisine destek istedi.

“PARTİLER ÜSTÜ BİR ADAY OLDUK”

Osmancık ilçesinde üç dönem İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu belirten Kaya, “Uzun yıllardan sonra ilk defa ilçemizden bir milletvekili adayı var. Biz ilçe başkanlığı dönemimizde hiç ayrım yapmadık. Şimdi de vatandaşlarımızın teveccühünü görüyoruz ki siyasi görüşü hangi partiden olursa olsun bize partiler üstü bakıyorlar ve destek veriyorlar.

Biz bölgenin adayı olarak MHP’den de, CHP’den de, diğer partilerden de oy alacağız. Bölgemizde milletvekili çıkacak sıradan başka bir aday yok. Milletvekili olduğumuzda da herkesin milletvekili olacağız” dedi.

“İKİNCİ SIRA OSMANCIK İÇİN BİR LÜTUFTUR”

Kaya, ikinci sıradan aday gösterilmesini de değerlendirerek “Cumhurbaşkanımız ikinci sırayı bize vererek aday göstererek ilçemize büyük bir lütuf göstermiştir. Biz de yerimiz garanti de boş durmayacağız. Gece gündüz çalışacağız, sıkmadık el bırakmayacağız.

Osmancık’ın geçtiğimiz seçimde yüzde 65 olan oyunu yüzde 85’e çıkaracağız, ilçemizi, bölgemizi mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Semt pazarı gezisinde Milletvekili Adayı Kaya’nın samimiyeti ve vatandaşların gösterdiği yakın ilgi dikkat çekti. Kaya’ya ziyaretlerinde Belediye Başkanı Hamza Karataş ile Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör de eşlik etti.

​​​​​​​