AK Parti Çorum Milletvekili İçişleri Komisyonu Üyesi ve İç Anadolu Teşkilat Bölge Koordinatörü Oğuzhan Kaya, koordinatörlüğünü yaptığı illerin teşkilat çalışmaları hakkında AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi verdi.

AK Parti Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’in önerisiyle 13 ili kapsayan İç Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevi Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya’ya verilmişti.

Erdoğan tarafından İç Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen Kaya, başta Ankara olmak üzere Aksaray, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat teşkilatlarından sorumlu olan Kaya, Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ile birlikte koordinatörlüğünü yaptığı illerin teşkilat çalışmaları hakkında Genel başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi verdi. 31 Mart yerel seçimleri için teşkilatların ilk gün ki aşkla ve heyecanla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Kaya, “Allah'ın izni ile tüm belediyeleri gönül belediyeciliği ile tanıştıracağız. Önümüzde çok kısa bir süre var. Her günümüzü tıpkı 24 Haziran'da ki seçimlerde nasıl planladıysak yine aynı şekilde sürdüreceğiz.31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi. Kaya, "Çok çalışarak, birlik ve beraberlik içinde 2019 yılı Mart ayındaki seçimin zaferini alıncaya kadar, birlik ve beraberlik içinde omuz omuza ilerleyeceğiz” dedi.