Kendisine kadın kolları başkanlığı görevinin verilmesi ve yönetim kurulunun oluşturulması ile birlikte çalışmalara başladıklarının altını çizen Nurten Çelik, yaşanan pandemi sürecinde sorunların ve mağduriyetlerin hiç göz ardı edilmeyeceği kadar sorunlarla mücadele içerisinde olan kadınların sorunlarının çözümü için duyarlılık ve farkındalık yaratmaya çalışacaklarını kaydetti.

Çelik, "Gelecek Partisi Osmancık İlçe Yönetim Teşkilatı tarafından tarafıma yapılan görevlendirme ve akabinde yönetim kurulumun oluşması ile başlatmış olduğum çalışmalar neticesinde tarafıma önerilen Gelecek Partisi Osmancık Kadın Kolları Başkanlığı görevini üslenmem ve bu göreve tarafımı layık gören değerli ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerimize çalışmalarında başarılar dilerim.

Gelecek Partisi Osmancık Kadın Kolları Başkanı Çelik, ilçemiz ve çevremizde yaşanan kadın sorunları hakkında edindiğim bilgileri il ve genel merkeze ileterek seçimlerde kadınların bir adım daha ileride olmalarını sağlamayı hedef ediniyorum. Yaşamış olduğumuz Pandemi sürecinde sorunların ve mağduriyetlerin hiç göz ardı edilemeyeceği kadar sorunlarla mücadele içerisinde olan kadınlarımızın sorunlarının çözümü için muhalefet partisi de olsak dile getirip duyarlılık ve farkındalık yaratmaya çalışacağım" dedi.

Gelecek Partisi Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Selma Bayrakdar, açıklamalarından dolayı Osmancık Kadın Kolları Başkanı Çelik’e Osmancık ilçesinde yapmış olduğu çalışmalar ve azminden dolayı kendine teşekkür edip başarılarını diledi.

Çelik, öte yandan İlçe Başkanı Muzaffer Kara, Teşkilat Başkanı Kenan Kum, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öztemiz, İl Teşkilat Başkanı Halil Kurt ve İlçe Koordinatörü Barış Coşkunsuya ilgilerinden dolayı teşekkür ettiğinin altını çizdi.