Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Agah Karapıçak, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile bundan sonra yapılacak çalışmalar konusunda istişare toplantısı yaptı.

İl Başkanı odasında gerçekleştirilen toplantıya Çorum teşkilatlarının İlçe Kadın Kolları Başkanları katıldı. Yerel seçimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı Osmancık, İskilip ve Boğazkale ilçe kadın kolları başkanlarına teşekkür eden Karapıçak, belediye başkanlıklarının kazanılmasında emeği geçen partili tüm kadınlara teşekkür etti.

“BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTINIZ”

MHP’li kadınların başarılı işlerin altına imza attığını belirten Karapıçak, “MHP’ye bayan elinin değmesinin sonuçlarını her zaman gördük. MHP’nin erkeklerin egemen olduğu bir parti olduğu yönünde söylerim olduğunu biliyoruz. Ama bunun doğru olmadığını hepimiz biliyoruz. İnşallah bu imajı sizlerle birlikte yıkacağız” diye konuştu.

“ASENALARLA BU YOLA BAŞ KOYDUK”

“Kadının elinin değdiği yerde, kadının olduğu her zeminde fedakarlık vardır” diyen Karapıçak, “Liderimizin de belirttiği gibi; Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışı ile çıktığımız bu yolda yarınlara güvenle bakmak, ülkenin geleceği için yürekli Asenalarımızla bu yola baş koyduk. Vatan sevdalısı dava arkadaşlarımla beraber bu ülke için daima birlikte yürüyeceğiz. Birlik ve dayanışma ruhu içinde hareket edilmesi herkes için milli bir sorumluluk ve hatta zorunluluktur. Yüreğinde vatan aşkı olan herkese partimizin kapıları daima açıktır” dedi.

“KADINA ŞİDDET SONA ERMELİDİR”

Kadının yok sayıldığı, hor görüldüğü, dışlandığı ve ötekileştirildiği toplumları geri kaldığını belirten Karapıçak, Kadının aile ve toplumsal uyumun ahengidir. Aileyi ayakta tutan kadındır. Kadın vatandır. Kadın ülkedir. Kadın gelecektir. Kadın gelecek nesillerin güvencesidir. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın tüm alanında kadının izi ve etkisi görülmek isteniyorsa kadına şiddet sona ermelidir. Kadınlarının yüzü gülmeyen bir toplumun geleceği umutla karşılaması imkansızdır” diye konuştu. Kadın haklarının üstün körü geçilemeyeceğine vurgu yapan Karapıçak, “Kadın sadece bir güne hapsedilecek bir konu mudur. Kadın ile şiddet, cinayet ve istismar konuları yan yana gelmeyecek şekilde rafa kaldırılmadır. Tarihe baktığınızda Türk kadının ne kadar asil olduğunu görürsünüz. Türkiye'nin geleceği kadınlarımızın üstleneceği görevlere bağlıdır" şeklinde konuştu. Karapıçak, “Bu toplantıda alınan kararların ülkemize, milletimize, Çorum’a ve partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.