İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'in Osmancıklı "İYİ’lik Melekleri" ‘Anneler Günü’ münasebetiyle esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Anneler Günü nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulunan Osmancık İYİ Parti Teşkilatı, Osmancık'ta çalışan ve esnaf olan birçok anneyi ziyaret ederek karanfil ve menekşe çiçeği dağıttı.

Osmancık İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Burhan Yaşar ve yönetimde görev alan İYİ’lik Melekleri’nin yanı sıra Çorum Milletvekili Aday Adayı Hatice Çolak ile çarşı esnafı gezilerek anneler günü kutlandı ve çiçek takdiminde bulunuldu.

Gazetemiz Osmancık Haber Yazı İşleri Müdürü, Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selma Çetindere de unutulmadı.

Osmancıklı İYİ’lik Melekleri Selma Çetindere’yi gazete bürosunda ziyaret ederek, mesleğinin dışında anne oluşundan dolayı bu özel günde anneliğin önemini vurgulayarak anneler gününü kutlayıp menekşe ve karanfil hediye ettiler.

Anne olmanın özel bir yeri olduğunu vurgulayan teşkilat mensupları, özellikle çalışan annelerin çeşitli zorlukların üstesinden gelerek her alanda başarılı çalışmalara imza atan tüm anneleri tebrik edip başarı dilediler.

Çetindere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu ince davranıştan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür etti.