İYİ Parti Osmancık İlçe Yönetim Kurulu belirlendi.

Sefer Mustafa Boyacı başkanlığında oluşturulan ilçe yönetim kurulu 9’u kadın toplam 30 kişiden oluşuyor.

İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanlığı tarafından Kurucular Kurulu Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Tanıtım toplantısının ardından ise belirlenen Osmancık İlçe Yönetim Kurulu kendi arasında ilk toplantısını gerçekleştirerek görev bölümü yaptı.

Kurucular Kurulu Tanıtım Toplantısında konuşan İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, kendilerine tevdi edilen bu zorlu ve bir o kadar da heyecan verici görevin hayırlara vesile olmasını diledi.

İYİ bir Türkiye ve İYİ bir Osmancık için yola çıktıklarını, zor bir dönemde ve zor şartlarda yola çıktıklarının da farkında olduklarını kaydeden Boyacı, “gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkânı, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz.

Zor bir dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz.

Seksen milyonuz, Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyor ve üretiyoruz. Paylaşamıyoruz, halkça paylaşacağız. Birlikte başaracağız, Adil olacağız, adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olacağız. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız” dedi.

Türk milletine güveni esas almak, açık, dürüst ve hesap verebilir olmak, çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapmak, çözüm üretmek ve çalışkan olmak, eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak, siyaset değerleri üzerinden üretmek ve siyaset yapmak, milliyetçiliği kültürel ve ekonomik alana taşımak, farklılıklara saygılı olmak, milli menfaatleri her alanda ön planda tutma ilkeleriyle Ulu önder Atatürk’ün bize emanet ettiği gibi cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ünite yapıyı korumak, çağdaş medeniyetleri yakalamak, sevgi ve saygı dilini hakim kılmak, parlamenter sistemi yaşatmak, fırsat eşitliği sağlamak, mülkiyet hakkını korumak, inançlara saygı duymak, ifade özgürlüğünü sağlamak, tarafsız ve adil yargıya, yolsuzlukla, yoksullukla, yasaklara karşı tam ve etkin mücadele etmek için yola çıktıklarını kaydeden Boyacı, “dürüstçe, adaletten ayrılmadan, koltuklarda oturarak değil, ayakkabılarımızı eskiterek bütün vatandaşlarımızın ayağına giderek doğruları ve İYİ’leri anlatacağız.

Ama bizler İYİ olurken, birileri bizleri, yol arkadaşlarımızı, yöneticilerimizi baskı altına alıp , yollarına taş koymaya çalışmasın” ifadelerini kullandı.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda İYİ Parti Osmancık İlçe Kurucular Kurulu Üyeleri teker teker söz alarak kendilerini tanıtırken, “her şey İYİ olacak. Osmancığımız ve Ülkemiz için hayırlı olsun” ifadesini kullandılar.

Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantının ardından İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanlık Divanı belirlendi.

Toplantıda Sefer Mustafa Boyacı başkanlığında İYİ Parti Osmancık İlçe Yönetim Kurulu ve görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi:

“Burhan Yaşar (Başkan Vekili), Erdal Karataş (Mahallelerden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı), Cemalettin Öksüz (Köylerden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı), Özkan Uysaler (Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ali İbiş (Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Nesrin Ünal Pehlivan (Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Feride Altın, (Eğitim ve Kültür İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Zübeyde Erdem (Kadın Kolları Başkan Yardımcısı), Aynur Özkardeş (İlçe Sekreteri), Kemal Yücel Kurşun (Mali İşler Sorumlusu), Mustafa Pilavcı (Disiplin Kurulu Başkanı), Dursun Maraz, Üyeliklere Abdullah Akpınar, Mustafa Kaba, Muharrem Dikici, İbrahim Çelik (Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı), Mustafa Azmi Kılıç, Ali Uzun, Talip Üremiş, Seçil Erdem Yaşar, Kenan Kökez, Hülya Çetindere, Bayram Demir, Kezban Satıcı, Ömer Yazıcı, Abdullah Gören, Mustafa Şimşek, Şükran Mürüvvet Yaşar, Nejla Boyacı ve İbrahim Çetindere (Yönetim Kurulu Üyesi)”