Osmancıklı Hemşerimiz İsa Ergün, İstanbul - Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyeliğine MHP’den aday adayı oldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi Çekmeköy’de siyasi partilerin seçim startını vermesinin ardından belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adayı başvuruları üst seviyelere ulaştı.

Hemşerimiz İsa Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi'nden İstanbul - Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

Baldıran Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı İsa Ergün'ü desteklemek için bir araya gelen Çorumlular, adeta gövde gösterisi yaptı.

Uzun yıllardır Osmancık Baldıran Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcılığı yapan İsa Ergün’ün, Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi aday adayı müracaatını desteklemek ve yanında olduklarını belirtmek için; başta Dernek Başkanı Ercan Koşar olmak üzere, tüm dernek üyeleri ile Çorumlu, Osmancıklı ve Baldıran köylü İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz bir araya geldi.

Yemekli buluşmada bir konuşma yapan İsa Ergün, “Burada olduğu gibi tüm il ve ilçelerde başlayan siyasi davamızda biz de İstanbul’da yaşayan bir Çorumlu olarak işimizi resmileştirerek MHP’de aktif olarak rol almak istedik. İnşallah çıktığımız bu yolda imkanlar tanınıp adaylığımız netleşirse bir Çorumlu hemşeriniz olarak güzel etkinliklere imza atma şansımız olacak.

Başta ailem ve dernek yönetimi ile üyeler olmak üzere bana desteğini esirgemeyen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.