Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Şener, göreve getirilmesi halinde, insan odaklı sosyal bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vereceğini belirterek, "israfsız, temiz ve huzurlu bir belediyecilik hedefimiz olacaktır. Hep birlikte birlik, beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi layık olduğu gelişmişlik düzeyine çıkarmak için var gücümle çalışacağımı bilmenizi istiyorum" dedi.

2019 yılı Mart ayı sonunda gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri öncesi Osmancık Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şener, aday tanıtım toplantısı düzenleyerek basın açıklaması yaptı.

Daha önce resmi olarak aday adaylığı başvurusunu yapan Şener, yaptığı toplantıda Osmancık halkı ile bir araya geldi.

Şener’in adaylığını duyurduğu basın toplantısına; Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, partililer ve Şener’e destek için gelen aile ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

"BAŞARILARIMIZA YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ"

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Şener’i yalnız bırakmayıp destek veren katılımcıları selamlayarak, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazırlık çalışmalarımız coşkuyla devam ediyor. AK Parti büyük bir davadır. Partimiz, bu ülkenin geleceği için olmazsa olmaz siyasi kurumdur. Partimizin başında olan genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hem ülkemiz için, hem de ülke dışındaki diğer mağdur insanlar için önemli bir liderdir. Bizler de bu yerel seçimlerde liderimizi ve partimizi en üst seviyelerde tutmaya çalışacağız. AK Parti büyük bir parti oluşu nedeniyle aday adaylığı taleplerini daha yoğun yaşıyoruz. Tüm aday adayları bizim için önemli ve değerlidir.

Burada aday adayı olan Sayın hocamız Süleyman Şener’e başarılar diliyorum. Allah bu çıktığı yolda kendisini muzaffer kılsın. Kendisi için, milletimiz için, ülkemiz için, hayırlısı neyse o olsun. Adayımıza başarılar diliyorum” dedi.

"OSMANCIK'A HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCU"

Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Şener ise, dürüst, adil ve şeffaf bir belediyecilik ile Osmancık'ı en iyi yerlere taşıyabilmek için aday olduğunu belirtti.

Şener, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Her insanın doğup büyüdüğü, ömrünü geçirdiği yere karşı sorumlulukları vardır. İnsanlar bu sorumluluklarını bilgi, tecrübe ve yetenekleri ölçüsünde yerine getirmeye çalışırlar. Eğer bir insan, bilgi ve yeteneği ile bir işi düzeltmeye ve daha iyi yapmaya ehil ise o işe talip olmak onun için bir görevdir. Önümüzdeki seçimlerde ben de Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar verdim.

26 yıl öğretmenlik ve idarecilik yaptım. Bunun yanı sıra Milli Gençlik Vakfı Başkanlığı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldım. Öğrencilik yıllarımda Talebe Dernekleri ve Vakıflarda görev aldım. 2003-2008 yılları arasında 4,5 yıl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptım. Bu süreçte hem fiziki yapıda hem de eğitim kalitesi açısından büyük gelişmeler sağladım. Emeklilikten sonra ticaret ve siyasetle meşgul oldum. Halen de devam etmekteyim. Ne öğrencilik hayatımda ne öğretmenlik, ne de ticarette evden işe, işten eve monoton bir yaşantım hiç olmadı. Arta kalan zamanımda gerek gönüllü kuruluşlarda gerekse ticari faaliyetlerde bulundum.

OSMANCIK, CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Allah nasip eder Belediye Başkanı olduğum takdirde yapacaklarımızı ve hedeflerimizi ileriki günlerde detaylı bir şekilde anlatacağım. Ancak temel bazı prensiplerimizden bahsedeceğim. Dürüst, adil ve şeffaf bir belediyecilik. Mali ve insan kaynakları en verimli şekilde kullanan bir belediyecilik. İnsan odaklı sosyal bir belediyecilik. Çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarının ve halkın görüşlerine önem veren bir belediyecilik. İlçemizde son yıllarda azalmaya başlayan nüfusumuzun çoğalması ve ilçemizin cazibe merkezi haline gelmesi için her türlü çalışma ve fedakarlığı yapan bir belediyecilik. İsrafsız, temiz ve huzurlu bir belediyecilik hedefimiz olacaktır. Hep birlikte birlik, beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi layık olduğu gelişmişlik düzeyine çıkarmak için var gücümle çalışacağımı bilmenizi istiyorum. Başkanlık nasip olursa şayet, boy boy resimlerimi, metrelerce yazılmış ismimi görmeyeceksiniz. Ancak kapınızda, sokağınızda, caddenizde, çarşınızda ve pazarınızda hizmetleriyle gönlünüze giren bir belediye göreceksiniz. Her türlü problemlerinize açık yüreklilikle cevap veren yapamadıklarını niçin yapamadığını izah eden, şeffaf, hesap veren bir belediyecilik hedefimiz olacaktır.”

Şener’in açıklamasına katılan coşkulu kalabalık, parti binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Katılımcılar, Süleyman Şener’in aday adaylığını tebrik ederek, hayırlı olmasını dilediler.