Çalışmalarına parti binasında istişare toplantısı ile start veren İlçe teşkilatı akabinde Org. Ahmet Çörekci caddesinde bulunan çarşı esnafını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ahlatcı, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan ve Osmancık İlçe Teşkilatı, esnaf ziyaretlerinde hükümetin esnafa verdiği ve esnafa biraz olsun nefes aldıran hibeleri ve esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözüme kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, "Osmancık İlçemizde ikamet eden Ülkü annemiz ve Ahmet ağabeyimizin hanesine misafir olduk.

Bizleri evine konuk eden gönlü geniş Ülkü annemize misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum.

Hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ederek, samimiyetlerine, hikâyelerine ortak oluyoruz. Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.

İl Başkanı Ahlatcı ve ilçe teşkilatı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete başlayan Ekip Tekstil ve Newtex Tekstili ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler.

AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, "Bugün Teşkilat çalışmamıza Çorum'dan gelerek bizlerle beraber sahada esnafımızı, işçilerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret eden İl Başkanımız sayın Yusuf Ahlatcı ve ekibine sahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum" dedi.