Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Lütfi Akca, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum merkez ve ilçelerdeki teşkilat çalışmalarını tamamlayan Akca, temayül oylamasından sonra da köy ziyaretlerine devam ediyor. Osmancık İlçesinin Kızıltepe, Kalinse ve Baldıran köylerini ziyaret eden Prof.Dr. Lütfi Akca, halkın yoğun teveccühüne mazhar oluyor.

Uzun süre Orman ve İşleri Bakanlığı Müsteşarlığı ve Başbakanlık Başdanışmanlığı görevlerinde bulunan Prof.Dr.Lütfi Akca bu görevlerde iken Çorum ve ilçelerine yaptığı hizmetlerle halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Vatandaşlar, Akca'ya güvenlerini belirtiyorlar.

Kendisine karşı duyulan ilgiden memnuniyetini dile getiren Prof.Dr.Lütfi Akca, Türk milletine ve özelde Çorum halkına daha iyi hizmetler sunabilme adına siyasette daha fazla faydasının olqcağına inandığı için milletvekili olmak istediğini dile getirdi.

Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteren Prof.Dr.Lütfi Akca, aday gösteridiği ve milletvekili olduğu takdirde her zaman halkın arasında ve hakkın emrinde siyaset yapacağını dile getirdi.

Lütfi Akca, "Yıllardır ülkemizin sırtına kene gibi yapışmış olan, kendi menfaatini, kendi rahatını, kendi çıkarını, kendi makamını; vatanından, bayrağından, ezanından önde tutanlar, kirli ittifaklarla, kısır siyasetleriyle bir araya gelip sandıkta, meydanda yenemedikleri bu milleti hâlâ yenebilmek için fitne üretmekten geri durmuyorlar.

Halkımızla Cumhurbaşkanımızın arasını açmak için uğraşıp duruyorlar. Fakat hiç akıllarına getirmek istemedikleri bir şey var. Sayın Cumhurbaşkanımızı bu halk gönlüne kazımış durumda. İnsanların gönlünden sökemediklerini gördükçe de daha da saldırganlaşıyorlar. Ne kadar saldırganlaşırlarsa saldırgaşsınlar bu millet kendi adamını, Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır. Bunu gezdiğim yerlerde görüyorum" diye konuştu.