Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, Osmancık'ta birinci parti konumuna geldiklerini bildirdi.

MHP Osmancık İlçe Teşkilatı, yerel seçimler öncesi son mitingini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Osmancık 15 Temmuz Şehitleri Meydanında yapılan açık hava mitingine MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ ile İl Genel Meclisi Üyesi adayları, Belediye Meclisi Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açış konuşmasına MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Selim Dölcü, Kur'an-ı Kerim okuyarak başladı, ardından okuduğu ayeti kerimeyi açıkladı.

MHP Belediye Meclisi Üyesi Adayı Fatih Ergün ise şöyle konuştu:

"TOPLAMA İNSANLARLA BAKANA REZİL OLMAKTAN SON ANDA KURTULDULAR"

"Bizim vekil ben ceketimi assam kazanırım diyordu. Hesaplar tutmadı ceket bozuldu, hesaplar bozuldu. Baktılar ki Ahmet Gelgör diye bir halkın adamı çıkmış, Osmancık'ın geleceğine yön verecek insanlarla bir ekip kurmuş, bütün hesaplar bozuldu. Şimdi bu ceket meselesi tutmayınca arkadaşlar karar aldılar. 'Sıkmadık el bırakmayacağız' diyorlar. Herkesi küstürürken neredeydiniz? Bu otobüsten indirirken neredeydiniz? Şimdi kalkmışlar Çorum'dan bir adam getirmişler 2 aydır geziyorlar insanların gönlüne gireceksin öyle mi? Şimdi evleri gezme, zoraki bazı kurumların çalışanlarını meydanlara davet etme, belediyenin İşkurlu personellerini oradan oraya, oradan oraya gezdirme tutmadı en son Çorum'a bile getiremedikleri bakanı zoraki Osmancık'a davet ettiler.

Şimdi ben çok korkuyordum inanın çok korkuyordum. Sonuçta ülkenin koskoca bakanı çağırın gelsin dediler. Anketlerde MHP yüzde 10 önde dediler. Benim korkum sayın bakanım boş meydanlara konuşur derdim. Allah'tan Tosya, Kargı, Gümüşhacıköy, Merzifon, Çorum, Laçin, Oğuzlar, Dodurga buraya çıkarma yaptı da bunları kurtardı. Koskoca bir bakana rezil olmaktan son anda kurtuldular. Bundan sonra bu ilçelere vekillik yapsa iyi olur çünkü bu ilçeler hak ediyor. Doğruyu söylemeyen dilsiz şeytandır. Durmayacağız da doğruyu söyleyeceğiz. 1 Nisan sabahı vekille çalışmaya başlayacağız hiç kimseye kinimiz yok. Hiç kimse ile meselemiz yok. İnanın Osmancık için o da bizimle çalışacaktır."

MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ ise, "Bu kutlu yürüyüşümüzü çelikten ağla öre öre bu muhteşem kalabalığa getiren teşkilatımızın gençlik kollarından kadın kollarımızın emekleri ile hepinizi kutluyorum. Ol deyince oldurana şükrediyorum. Hareketimiz büyüklerin duasını almış kutlu bir harekettir. Başına ne gelirse gelsin hareketimiz durdurulmaz kutlu bir harekettir" dedi.

"DÜNYA 5'TEN BÜYÜK, OSMANCIK HEPSİNDEN BÜYÜK"

MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör de; " Biz devletin atına binerek değil yürüye yürüye geldik buraya" diyerek iktidar partisini eleştirdi.

Gelgör, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Osmancık'ı 15 yıldır mevcut iktidar belediyesi yönetiyor. Her dönem belediye başkanı değişiyor. Osmancık'ı Osmancıklılar yönetecek. 1 Nisan'da ehline emanet edin.

İsraf etmeyeceğiz, yetim hakkı yemeyeceğiz, herkese eşit davranacağız.

Biz bütün mahalleri gezdik, maalesef hiç yatırım yok. Bize verince göreceksiniz etkiyi. Asfaltsız ve doğal gazsız yer kalmayacak. Evlerinizde herkes damacana suyu gibi arıtılmış su içeceksiniz. Su paraları ucuzlatılacak. Biz gümbür gümbür projelerimizle geleceğiz.

Pazar yerimiz yok. Tuvalet yok, lavabo yok. Üçü bir arada kapalı pazar yeri yapacağız. En büyük projemiz işsizlere iş bulacağız. 6 ay içinde hiçbir kardeşimiz işsiz kalmayacak. Herkese iş herkese aş. Dünya 5'ten büyük Osmancık hepsinden büyük."