AK Parti Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Salih Osman Fındık, aday adaylığı süresince ilçeyi adeta karış karış gezerken, sıkılmadık el bırakmadı.

Başkan Aday Adayı Fındık'ın sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, sanayi tesisleri ve esnafa yönelik ziyaretleri, gece - gündüz sürekli halkın içinde olması kamuoyundan da taktir topladı.

Ak Parti’de Osmancık Belediye Başkan adayının belli olmasına kısa bir süre kalmış olmasına rağmen genç aday adayı Salih Osman Fındık, çalışmalarına ara vermeden devam ederek partili partisiz herkesin takdirini topluyor.

Aday adaylığı başvurusunu yaptığı günden bu yana ziyaretlerini sürdüren Fındık, esnafı, pazar yerlerini, kahvehaneleri, STK’ları tek tek dolaşarak, hem yapacağı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi, hem de sorun ve talepleri dinledi.

Tekstil fabrikalarını da ziyaret eden Fındık, fabrikalarda çalışan binlerce personel ile tek tek görüşerek süreç hakkında bilgi vermeye ve destek istemeye devam ediyor.

Bitmeyen enerjisini ziyaretlerinde kullanan Fındık, yaptığı açıklamada, “Partimin ve Osmancık halkının bizi bu makama layık görmesi durumunda çalışmalarımıza yine aynı heyecan ve enerji ile devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden de çalışmalarını destek ve takipçileri ile paylaşan Fındık, dikkat çeken bir paylaşımında “Takip etmekten yoruldunuz, biliyorum. Dua ve desteklerinizi esirgemeyin inşallah. Hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Salih Osman Fındık, birebir yaptığı ziyaretlerde aldığı olumlu tepkilerin yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda da yüzlerce destek mesajı alıyor.