AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu söyledi.

AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, esnaf ziyaretlerine yoğun bir tempoda devam ediyor.

Hakkı Güngör, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Hakkı Güngör ve beraberindekiler, esnaf ziyaretleri kapsamında kuyumcu esnafından İlhan Kuyumcu, Özdemir Kuyumcu ve Sadık Kuyumcu, lokantacı esnafından Bizim Köfte, Merkez, Konak, Özden ve Güven lokantasını, kunduracı esnafından Metin ve Hakkı Kundura, Yağmur Giyim, Kardeş Kitap Kırtasiye, Kavasoğlu Ticaret, Saat Kulesi Manavı, Arzum Leblebi, Türk Telekom Bayisi, Karakaşlar A.Ş , Mogaz Bayii, Kale Market, Hacıoğulları AVM ve Güney Giyim Mağazasını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediler.

Ziyaretlerde esnaf ve sanatkarların ekonomideki önemi üzerinde duran Hakkı Güngör, esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu dile getirdi.

AK Parti olarak esnaf ve sanatkara büyük önem verdiklerini özellikle dile getiren Güngör, bu anlamda esnaf ve sanatkarların sorun ve taleplerini önemsediklerini kaydetti.

AK Parti Osmancık İlçe Yönetimi olarak, sorun ve talepleri yerinde ve birinci ağızdan öğrenmek üzere esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını anlatan Hakkı Güngör, “AK Parti olarak esnaf ve sanatkarlarımızı önemsiyoruz. Bu kapsamda belirlediğimiz çalışma takvimi kapsamında ilçedeki tüm esnaf ve sanatkarlarımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.