Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ile Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yaşar Tezer, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun (TMUHK) 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ankara'da düzenlediği etkinliklere katıldı.

Çorum Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri; Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ile Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yaşar Tezer, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun (TMUHK) yönetiminde görev almıştı.

Bekir Aktürk'ün Genel Başkan olarak seçildiği genel kurulda Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ile Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yaşar Tezer, Genel Başkan Bekir Aktürk'ün listesinde yer almıştı.

Faruk Delibaş, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun (TMUHK) yönetim kurulunda görev alırken, Yaşar Tezer ise Disiplin Kurulu'nda yer almıştı.

Delibaş ve Tezer, TMUHK 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ankara'da düzenlediği etkinliklere katıldı. Muhtarlar Anıtkabir ziyaretinin yanı sıra değerlendirme ve istişare toplantısı da düzenledi.