MHP'den Osmancık Belediye Başkanı seçilen Ahmet Gölgör, mazbatasını aldıktan sonra Belediye binasına gelerek görevini devraldı.

MHP’li Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü makam odasında AK Partili eski Belediye Başkanı Hamza Karataş karşılayarak Başkanlık mührü ile beratını Gelgör’e teslim etti.

Eski Başkan Karataş, devir teslim töreninde hazır bulunanlara hitaben bir konuşma yaptı. Karataş, "Biz 2014-2019 yılları arasında başkanlık yaptık. Bu zaman zarfında elimizden gelen gayreti göstererek şehrimizin gerek duyduğu ister alt yapı olsun, isterse üst yapı olsun birçok çalışmaları yaptık, bir kısmı şu an devam ediyor. 31 Mart 2019 yerel seçiminde halkımız teveccühünü göstermiş, MHP adayı Ahmet Gelgör belediye başkanı olmuştur. Ben kendisini tebrik ediyorum. Allah yardımcısı olsun diyorum. Ahmet Gelgör kardeşimiz yalnız olmayacak, biz her zaman yanındayız, gerek maddi, gerekse manevi yanında olacağız. Çünkü Ahmet Gelgör kardeşimiz şehrimize hizmet edecek. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Osmancık halkının 31 Marttaki teveccüh ve oylarıyla seçimi kazandıklarını anlatan Gelgör, "Adliyede İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatamızı aldık. Ardından açılan büyük üç hilalli bayrak eşliğinde Adliyeden zafere kutlu yürüyüşümüz dualarla Osmancık Belediye binasına kadar ulaşarak son buldu. Sizler bize güvendiniz, şimdi sıra bizde. Hizmete yine beraber koşacağız. Bu süreçte bütün hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Kazanan Osmancık oldu" dedi.

Hamza Karataş’a Osmancık’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Gelgör, "yarım kalan projeleri tamamladıktan sonra açılışta Hamza Karataş Başkanımızı davet edeceğiz ve beraber açacağız. Osmancık’ı hep beraber yöneteceğiz. İnşallah Osmancık’ımız için hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Gelgör, eski başkan Hamza Karataş’ı kapıya kadar yolcu ederek belediyeden uğurladı