Osmancık’tan Ercan Arslan, İl Genel Meclisi’ne aday adayı oldu.

Arslan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi İl Genel Meclisi'ne aday adaylığını açıkladı.

Osmancık'ta otomotiv sektöründe uzun süredir faaliyetlerini sürdüren, ticaret ve siyasetle yakından ilgilenen Osmancık'ın sevilen siması Ercan Arslan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi İl Genel Meclisi'ne aday adaylığı müracaatını yaptı.

2008-2016 yılları arası Osmancık AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı yapmış olan ve Emre Otomotiv sahibi Ercan Arslan; AK Parti´den Osmancık İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığı için başvurusu dosyasını AK Parti Çorum İl Teşkilatı Özel Kalem Müdürü Serdar Gökkaya'ya teslim etti.

Arslan; “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler yerel seçiminde AK Parti’den Osmancık İl Genel Meclisi Aday Adaylık başvurumuzu yaptık.

Öncelikle desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerimize teşekkür eder, partimize ve bize hayırlı olmasını Cenabı Hak’tan diler, bu yolda emek harcayan aday adayı arkadaşlara da başarılar dilerim" dedi.