Adalet ve Kalkınma Partisi’nde milletvekili aday adayları arasında düzenlenecek temayül yoklamasının tarihini AK parti İl Başkanı Mehmet Karadağ duyurdu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, partilerinden milletvekili aday adayı olan isimlerin katılacağı teşkilat temayül yoklamasının 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü yapılacağını dile getirdi.

Partinin resmi sosyal medya hesabından Mehmet Karadağ imzalı yapılan açıklamada aday adaylığı başvurularının da bugün saat 19.00’a kadar uzatıldığı hatırlatıldı. Buna göre AK Parti’de bugüne kadar Çorum milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan kişilerin de 30’u geçtiği öğrenildi.

Buna kapsamda bugüne kadar mevcut milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile birlikte Teşkilat Başkan Yardımcısı eski Çorum milletvekili Murat Yıldırım, Harun Uysal, Bekir Horuz, Prof. Dr. Lütfi Akca, Orhan Bozkurt, Av. Serhat Pak, Ali Osman Kıyak, Erol Kavuncu, Mimar Serap Yıldırım, Fatma Çöpür, İlyas Sarıyerli, Yasir Küçük, Yunus Ölçer, Cavit Demiral, Şaban Işık, Resul Partici, Av. Rumi Bekiroğlu, Av. Faruk Özkader, Av. Oğuzhan Kaya, Emine Karakuş Çakmak, Ülker Mavral Bulut, Özlem Ceylan, Cavit Demiral, Ebru Gül Çömüz, Hatice Keser, Mehmet Onan ve Rıza Coşar aday adaylığı için başvurularını yaptı.