Ak Parti Osmancık İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıttı.

Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güngör, TÜGVA Osmancık Şube Başkanı Emre Gökel, parti yönetimi ve kadın kolları, 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Osmancık Devlet Hastanesi ve kamu kurumlarında görev yapan kadınlara karanfil dağıttı.

Osmancık Devlet Hastanesi personelinin kadınlar gününü kutlayan Ak Partililer, hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret etti.

Ziyaretlere; Başhekim Serdar Bozkurt ve Hastane Müdürü Fatih Mehmet Ünal da eşlik etti.

Yapılan ziyaret kapsamında AK Parti heyeti diyaliz bölümünü de ziyaret ederek buradaki değişim ve eksikliklerinin giderilmesinden dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Ak Parti Teşkilatı, hastane ziyaretinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarını, KYK Öğrenci yurdunu da ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı, karanfil hediye etti.

Ak Partinin Kadınları Günü ziyaretleri ilçe esnafıyla devam etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Osmancık İlçe Teşkilatının kurulduğu günden beri Kadınlar Günü Programını geleneksel hale getirdiğini söyleyerek, “Biz geleneğimiz olarak ilk ziyaretimizi Osmancık Devlet Hastanesine yapıyoruz.

Hem burada tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hem de onlara şifa dağıtan sağlık çalışanlarımızın kadınlar gününü öncelikli olarak kutluyoruz. Kamu çalışanlarımızın, esnafımızın, ulaşabildiğimiz tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü onlara özel bir karanfil armağan ederek kutluyoruz. Bugün bütün kadınlar için özel bir gün. Ulaşamadıklarımız, bizzat göremediğimiz hemşehrilerimize de bu vesileyle saygılarımı iletiyor, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.