AK Parti İstanbul Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday, Osmancık’a bağlı İnal Köyünü bir ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday’ın Çorum ziyaretinin dördüncü durağı Osmancık’a bağlı İnal Köyü oldu.

Günday ve yönetim kurulu üyeleri, Çorum ziyareti kapsamında Osmancık’a bağlı İnal Köyünü de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

İstanbul Şişli’de yaşayan İnal Köylülerinin daveti üzerine köye gelen Fuat Günday, köylerde vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek “Bugün İnal köyümüze geldik. Burada muhtarımız ve vatandaşlarımızla bir arada olduk. Kendileriyle güzel bir gün geçirdik.

Bizi bağırlarına basan özellikle analarımıza, Kargı’dan itibaren bize eşlik eden muhtarımıza ve İnallı hemşerilerimize çok teşekkür ederim ” dedi.

Osmancık İnal Köyü Dernek Başkanı Recep Kaya yapılan ziyareti önemsediklerini belirterek ” Ak Parti Şişli ilçe başkanı Sayın Fuat Günday İstanbul Şişli’de yaşayan köylülerimizin daveti üzerine bir dizi temaslarda bulunmak üzere köyümüzü ziyaret etmiştir.

Değerli başkanımızın ziyaretini köylülerimizi kırmayarak 600 km yol kat ederek ziyarette bulunmasını önemsiyor, bölgemiz siyasetine örnek olmasını diliyorum.

Aile bireylerden, toplum ailelerden oluşur. Ülkelerde öle değil midir. Köyler ilçeleri ilçeler illeri illerde bir ülkeyi oluşturur.Bu güne kadar nüfuz az diye hep geriye itilen köylerimiz oysaki vatanın ana parçadır.

Gelişmişlik keşke küçük ten büyüğe doğru gitseydi .Kalkınmamız daha kolay olurdu, diye düşünüyor, köyümüze, köylümüze verdiği değer için, değerli başkan ve yönetim kuruluna Anadolu misafirperverliği ve sıcak kanlılığı ile karşılayan köylülerimize teşekkür ediyorum.

Her ne kadar işlerimin yoğunluğu nedeni ile köyümüzde bulunamasam da gönlümün yanlarında olduğunu bilmelerini istiyorum” şeklinde açıklamada bulundu.