24 Haziran´da yapılacak olan erken seçim öncesi siyasi partilerde hareketlilik başlarken, Osmancık´ta da Ak Parti seçim startını verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hakkı Güngör, hafta sonu katıldığı yağmur dualarında seçim çalışmalarına başladıklarını dile getirdi.

Hafta sonu çok sayıda köy ziyareti yapan ve düzenlenen yağmur dualarına tam kadro katılan Ak Parti heyeti, yapılan duaların ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe Başkanı Hakkı Güngör, seçim çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, yeni sistem hakkında bilgiler verdi.

Güngör ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “24 Haziran´da yapılacak olan erken seçimin çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Gece gündüz demeden seçime kadar da çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Milletimizin en doğru kararı vereceğinden şüphemiz yok. Seçime kadar çalmadığımız kapı sıkmadığımız el kalmayacak. Yeni sistem hakkında vatandaşlarımızı detaylı şekilde bilgilendireceğiz. Önümüzde 2 ay gibi kısa bir zaman var ve bu kısa zaman zarfı içinde Osmancık´ın tüm köylerini dolaşarak vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. İstikrarın sürmesi için vatandaşlarımızın sandıkta gerekeni yapacağını düşünerek seçim başlangıcının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.